|   | 
  • 100 metrelik kuyuya düşen işçileri UMKE kurtardı


     100 metrelik kuyuya düşen işçileri UMKE kurtardı

    Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde 100 metrelik kuyuya düşen 3 maden işçisi, UMKE ekiplerinin çalışması sonucu yaralı olarak kurtarıldı. 
    Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı İğdeli köyü mevkiinde özel bir şirkete ait krom madeninde meydana gelen olayda 100 metrelik kuyudaki 3 işçi, kuyunun 70. metresinden 100. metresine düştü. Olayın ardından durumun bildirilmesi üzerine bölgeye jandarma, sağlık, UMKE ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kuyunun 100. metresine inen UMKE ekipleri, 3 işçiyi de yaralı olarak kuyudan çıkarmayı başardı. Yaralılardan ikisi Pınarbaşı Devlet Hastanesine, durumu ağır olan yaralı ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine ambulanslarla sevk edilerek tedavi altına alındı.
    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



    Etiketler kuyu umke

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.