|   | 
  • "Bahçeli gitsin artık, gitmezse ona ilk kurşunu ben sıkacağım"


    Gazeteci-Yazar Alper Aksoy, gündemi sarsacak bir iddiada bulundu.

    Gazeteci-Yazar Alper Aksoy, geçtiğimiz gün kendisine ait olan Facebook hesabından MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu’nu hedef göstererek şu paylaşımı yaptı:

     

    “Yusuf Halaçoğlu’na Açık Davet: Sayın vekil, başka MHP’li vekillerin de bulunduğu bir ortamda, ‘Devlet Bahçeli gitsin artık, gitmezse ona ilk kurşunu ben sıkacağım’ sözünü sarf ettiğinizi biliyorum. Devlet Bahçeli’nin de bulunduğu bir ortamda, bu sözü sarf ettiğin konusunda Kur’an’ı Kerime el basarak yüzleşmeye var mısın? Biz de Bahçeli’den memnun değiliz ama Allah’ın verdiği canı Allah alır inancı ile böyle bir şeyi düşünmüyoruz. Dün Bahçeli’ye ilk kurşunu ben sıkacağım derken, ne değişti de Sinan Oğan gelirse MHP’den istifa ederim diyebildiniz? Bu açık daveti duymazdan gelmeyiniz lütfen. Ey Bahçeli! Bu satırları mutlaka okuyacaksınız… Eğer Yusuf Halaçoğlu’nu yüzleşmeye davet etmezsen sen de adam değilsin...”

     

    Gazeteci-Yazar Alper Aksoy’un  iddiaları üzerine MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ise, “Böyle bir şey mümkün değil, asla kabul etmiyorum. Hiçbir MHP’linin yanında böyle bir konuşmam yok. Eğer bunu ispat etmezse o kişi ile yargıda hesaplaşırız. Öyle bir konuşma söz konusu değildir ve hiçbir zaman olmamıştır. Bunları konuşmaya bile gerek yok. Kendisi mahkemede ispatlasın bu konuşmaları. Ben hiçbir yerde böyle bir konuşma yapmadım. Kendisi sahtekarlık yapmış o kadar” ifadelerine yer verdi.

     

    Yaşanan bu gelişmeler üzerine Devlet Bahçeli’nin nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak konusu oldu.

     

    Kaynak: Ayşenur Sarıkaya/Büyük Kayseri Gazetesi




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.