|   | 
  • 'Cami ve Gençlik' buluşmasının 12.'si yapıldı


    'Cami ve Gençlik' buluşmasının 12.'si yapıldı
    Hunat Camisinde düzenlenen 'Cami ve Gençlik' buluşmalarının 12.'si düzenlendi.

     
    2014 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası teması olan "Cami ve Gençlik" kapsamında, gençlere cami merkezli bir hayat tarzı kazandıracak çalışmalar yapılması, birlik ve beraberlik mekânı olan camilerde gençlerin ibadetlere katılımını teşvik etmek amacıyla Hunat Camii?nde "Gençlerle Sabah Namazı Buluşması" programı yapıldı. 

    Hunat Camii'nde düzenlenen programa gençlerin katılımı yoğun oldu. Sabah Namazı sonrası cemaate İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven hitap etti. İlahi, kaside ve zikir sonrası program, İl Müftüsü Güven?in dua yapması ile son buldu. Program sonrası cami çıkışında çorba ve çay ikramı yapıldı. Sabah namazı buluşmaları İl Müftülüğünün organizesinde her ayın ilk Pazar günü rutin bir şekilde yapılmaya devam edecek.

    "Cami ve Gençlik" buluşması çerçevesinde bir sonraki buluşma, Kasım ayında gerçekleştirilecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.