|   | 
  • "CHP her gün yeni bir skandal üretiyor"


    Cumhurbaşkanı Erdoğan "AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı"na katıldı.

    Adıyaman ilçe belediye başkanı adayları şu şekilde:
     
    BESNİ - REŞİT ALKAN
    ÇELİKHAN - MUSTAFA BULUT
    GERGER - ERKAN AKSOY
    GÖLBAŞI - HAKAN TOYDAŞ
    KAHTA - MEHMET CAN HALLAÇ
    SAMSAT - HALİT FIRAT
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın açıklamalarından satır başları:
     
    'Yenilginin faturasını bir kişiye kestiler'
     
    Adıyaman'da yaklaşık 32 bin konutumuzun yapımı devam ediyor. Hedefimiz deprem bölgesinde 2 ay içinde 75 bin konutun teslimini yapmaktır. Biz tutamayacağız sözü vermeyeceğiz. Adıyaman'ımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Mevlam ülkemizi, milletimizi her türlü afetten muhafaza buyursun diyorum. Bugün Adıyaman'a aynı zamanda teşekkür borcumuzu ödemek için geldik. 14-28 Mayıs seçimlerinde Adıyaman bizi bağrına bastı. 
     
    Adıyaman 6'lı masa denilen proje yapının yalan siyasetine fırsat vermedi. Bunların oyunlarına gelmedi. Adıyaman'ın doğru ve basiretli bir tercih yaptığını görebiliyoruz. Yere göğe sığdıramadıkları zatın bugün adının anılmasına tahammül edemiyorlar. Seçim faturasını bir kişiye kestiler.
     
    "Her gün yeni bir bizans oyunu"
     
    Türkiye'nin sonu felaketle bitebilecek çok büyük bir uçurumun kenarından döndüğü, gün geçtikçe anlaşılıyor. "13. Cumhurbaşkanımız" diyerek millete reklamını yaptıkları zatın bugün adının anılmasına dahi tahammül edemiyorlar. Seçim yenilgisinin tüm faturasını bir kişiye kestiler. Bunun yanında kim varsa siyasetten diskalifiye ettiler. Ama CHP'nin arkasındaki gürültü hiç kesilmedi. CHP içindeki hesaplaşma Bizans oyunlarını aratmıyor. CHP her gün yeni skandal üretiyor. 14-28 Mayıs seçimlerinin üzerinden 8 ay geçti ama CHP ve eski ortakları arasındaki kavganın arkası kesilmedi.
     
    14-28 Mayıs'ın üzerinden 8 ay geçti ama CHP ve eski ortaklarının kavgası bitmedi. Her gün yeni bir skandala uyanıyoruz. CHP seçmenin umudunu kıran Bizans oyununa şahit oluyoruz.   Cumhur İttifakı olarak sizlerin umutlarını asla boşa çıkarmayacağız.  Muhalefetin ne yaptığını, hangi yalanlara sarıldıklarını biz asla önemsemiyoruz. Milletimiz bunların fikrini çok iyi biliyor. Biz işimize odaklanıyoruz.
     
    "Şehirlerimizi yeniden ayağa kaldıracağız"
     
    Devletimizin tüm imkanlarını zorlama pahasına da olsa depremzede şehirlerimizi yeniden ayağa kaldıracağız. Muhalefetin ne yaptığını, ne söylediğini, hangi yalanlara sarıldıklarını biz asla önemsemiyoruz. Bunlara cevap vermek için sarf ettiğimiz her nefesi ziyan görüyoruz. CHP yönetiminin ülkenin ve milletin sorunlarına çözüm üretmek gibi bir derdi yoktur. Milletimiz de bunların tiynetini ve zikrini çok iyi biliyor. Biz sadece ve sadece işimize odaklanıyoruz.
     
    "Gündemimizde enflasyon ve hayat pahalılığı var"
     
    Terör örgütlerinin başını nasıl ezeriz bunun mücadelesini veriyoruz. Bizim gündemimizde milletimizi hedefleri ve hayalleri ile buluşturmak var. Gündemimizde vatandaşımızın canını yakan enflasyon ve hayat pahalılığı ile mücadele var. Biz yalanla, iftirayla siyasetteki başarısızlıkları örtmenin hevesinde değiliz. Biz 85 milyonun dertlerine derman olmanın peşindeyiz.  Biz, üzerimize salınan terör örgütlerinin başını ezme mücadelesini veriyoruz. Muhalefet gibi laf üstüne laf koymanın derdinde değiliz. Hizmet üretmenin eser bırakmanın derdindeyiz. CHP gibi kapalı kapılar ardında terör örgütü uzantılarıyla DEM'lenmek yerine sözümüzü doğrudan millete söylüyoruz.
     
    "Projelerimizi tek tek belirledik"
     
    14-28 Mayıs seçimleri ile elde ettiğimiz avantajı 31 Mart seçimlerinde büyük bir zafer kazanarak taçlandıracağız. 31 Mart'a hazır mıyız? Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak hazırlıklarımızı çok önceden yaptık. Hangi ilimizin neye ihtiyacı olduğunu doğru tespit ederek buna göre plan ve projelerimizi tek tek belirledik.
     
    "Bizimle aşık atabilecek kimse yok"
     
    Belediyecilik konusunda AK Parti ve Cumhur İttifakı ile yarışabilecek hiçbir babayiğit yoktur. Hizmet ve eser siyasetinde bizimle aşık atabilecek kimse yoktur. Bugüne kadar hep kendimizle yarıştık. Siyaset ve toplum mühendisliği ile seçim kazanmak yerine milletimizin gönlüne girerek seçim kazandık. Siyaseti basit toplama çıkarma işlemine indirgeyenler öyle olmadığını 31 Mart akşamı görecekler.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.