|   | 
  • HIRSIZLIK YAPARKEN ELEKTRİK ÇARPTI


     HIRSIZLIK YAPARKEN ELEKTRİK ÇARPTI
    Kayseri'de trafonun içinde elektrik akımına kapılan kişinin, içeriye hırsızlık amacıyla girdiği ve elektrik akımına kapılarak ağır yaralandığı ortaya çıktı.

     


    Edinilen bilgiye göre, Hunat Mahallesi Zennecioğlu Sokak'ta bir trafonun içinde meydana gelen olayda N.D., elektrik akımına kapılarak yanmış ve vatandaşlar tarafından söndürülmüştü. Polis ve itfaiye ekipleri tarafından trafonun içinden çıkarılan N.D.'nin ilk olarak işçi zannedildiği, ancak yapılan araştırmalarda, trafoya hırsızlık amacıyla girdiği ve elektrik akımına kapıldığı ortaya çıktı.
    Alınan bilgiye göre, durumu ağır olan N.D.'nin Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından yoğunbakım ünitesine kaldırıldığı öğrenildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.