|   | 
  • Kayseri'de gözaltına alınan 15 FETÖ üyesi mahkemeye sevk edildi


     Kayseri'de gözaltına alınan 15 FETÖ üyesi mahkemeye sevk edildi
    Kayseri’de Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) adına toplantılar yapıp örgüte finans sağlayan ve aralarında iş adamı Şükrü Boydak’ın eşi Aliye Boydak’ın da bulunduğu 15 kişi, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edildi.

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 2 gün önce FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, FETÖ adına toplantılar düzenleyip örgüte finans sağlayan, Abdullah Cihan, Ali Koç, Halit Şeker, İlhan Coşkun, Murat Fırat, Tekin Baydemir, Yasin İpek, Zafer Çetin, Bilal Karakuş, Mehmet Yıldız, Murat Temiz, Ömer Armutoğlu, Yunus Bozkurt gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 13 kişinin ifadeleri alınırken, iş adamı Şükrü Boydak’ın eşi Aliye Boydak ile ismi öğrenilemeyen 1 kişi de teslim oldu. Gözaltında bulunan 15 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edildi.
     
    Öte yandan, FETÖ’ye finans sağlayan 15 kişiye, sağlık kontrolünden geçirildikleri sırada, çevrede bulunan vatandaşlar ‘Vatanı sattınız’ diyerek tepki gösterdi.



    Etiketler fetö

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.