|   | 
  • KAYSO’dan Vali Kamçıya Ziyaret


     KAYSO’dan Vali Kamçıya Ziyaret

    Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Başkanı Abidin Özkaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanlık Divanından oluşan heyet Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. 
    Vali kamçı Meclis Başkanımız Abidin Özkaya ve Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Büyüksimitci’ye hayırlı olsun dileklerini iletirken, başarılı bir çalışma dönemi diledi.
    KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ise, devraldıkları bayrağı daha yukarılara taşıma gayretinde olacaklarını belirterek, “Meclis Başkanımız ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte üyelerimize ve Kayseri sanayisine daha iyi hizmet etmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Sayın Valimizin önderliğinde şehrimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla istişare içerisinde olarak, el birliği ile şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.



    Etiketler KAYSO Vali Kamçı

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.