|   | 
  • KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU


     KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU
    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Küçükler ve Gençler Hentbol Kayseri birinciliği sona erdi.



    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Küçükler ve Gençler Hentbol Kayseri birinciliği sona erdi. 

    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Talas Spor Salonu?nda 11 Aralık'ta başlayan Hentbol şölenine, küçük erkeklerde 10 okuldan 140 sporcu, küçük bayanlarda 13 okuldan 132 sporcu ve genç erkeklerde 6 okuldan 84 sporcu ile genç kızlarda 6 okuldan 84 sporcu olmak üzere toplam 35 okuldan 440 sporcu katıldı. Grup maçlarının ardından birinciliği elde eden takımlar 25, 26 ve 31 Aralık 2014 tarihlerinde lig usulü karşılaşmalara çıktı ve yapılan müsabakaların ardından küçük erkeklerde, Kayseri şampiyonluğunu Ahmet Paşa Ortaokulu, küçük bayanlarda ise Kayseri şampiyonluğunu Mustafa Kemal Orta Okulu takımları elde etti. Gençlerde ise Seyyid Burhanettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hentbol takımları hem genç erkekler hem de genç kızlar da Kayseri şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı.
    Talas Spor Salonu'nda yapılan mücadelelerin ardından derece elde eden takımlara protokol tarafından kupa, madalya ve başarı belgeleri törenle verildi. Okullar arası küçükler ve gençler Hentbol il birinciliğini elde eden erkek ve bayan hentbol takımları grup maçlarında Kayseri?yi temsil edecekler.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.