|   | 
  • "Memduh Büyükkılıç'a öfke doluyuz"


    Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Mehmet İncialan, Erciyesspor’un bilerek ve isteyerek küme düşürüldüğünü, Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç'ın ise bu duruma göz yumduğunu ifade etti.

    Dernek Basın Sözcüsü Mehmet İncialan, yayınladığı bildiride şu ifadelere yer verdi:

     

    "Kayseri Erciyesspor ligin bitimine 2 hafta kala ligden düşmesi kesinleşen ilk takım oldu ve gelecek sezon PTT 2. liginde mücadele edecek. 
     
    Küme düşmek ve şampiyonluklar yaşamak futbolun gerçeklerindendir. Biz her türlü sonuca saygı gösteren kültüre sahibiz.  Fakat tüm Kayseri’yi enayi yerine koyup güya “ustalık dönemim diyerek” bizim gözümüzün içine baka baka bu takımı bilerek ve isteyerek düşürenlere ve buna göz yuman başta Onursal Başkanımız Memduh Büyükkılıç olmak üzere tüm yetkililere öfke doluyuz.
     
    Bu kulübün  başkanı 2 yıl önce ustalık dönemini ilan ederek hızlı bir şekilde işe girişti ve takımı 4 teknik direktörle küme düşürdü. Bu sene de herkesin gözüne bakarak, bağıra bağıra takımı 3 teknik direktörle düşürdü. Sanırım onursal başkan bu takımı gözden çıkarmış. Hiç bir gün soruna el atmayan, takımın maçlarına uğramayan adamdan onursal başkan olmaz. Kulüp başkanının vurdum duymaz tavırlarından asla rahatsızlık duymayan, kulübü birilerinin oyuncağı haline getirenlere ses çıkarmayan onursal başkan bu görevinin farkında değildir. 
     
    Bu onursal başkan ve kulüp başkanı olduğu müddetçe gelecek yıl kulüp kapısına kilit vurulması kaçınılmaz son olacaktır. Erciyesspor’u bilerek küme düşüren ve buna göz yumanları Allah’a havale ediyoruz."




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.