|   | 
  • RAMAZAN VE BAYRAM ALIŞ VERİŞİNİZİ KÜÇÜK ESNAFTAN YAPIN


     RAMAZAN VE BAYRAM ALIŞ VERİŞİNİZİ KÜÇÜK ESNAFTAN YAPIN
    2013'ün ilk 6 ayında esnaf ve sanatkarlar odalarına 1166 yeni kayıt yapılırken 613 esnaf da kepenk kapattı.

     Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Mustafa Alan, ''Ramazan ayı boyunca esnafımızın işlerinin hareketli olacağını düşünüyorum. Ramazan Bayramı?nın gelmesiyle de çarşı ve pazar da hareketliliğin daha da artacağını temenni ediyorum. Vatandaşlarımızın gerek ramazan alışverişlerini gerekse bayram alışverişlerini küçük esnaf ve sanatkârlarımızdan yapmalarını, esnaf sanatkarlarımıza destek vermelerini istiyorum'' dedi. 
    KESOB Başkanı Alan yaptığı açıklamada, ''Esnaf Sicil Müdürlüğümüzde, 01 Ocak 2013-30 Haziran 2013 tarihleri arasındaki altı aylık dönemde 1166 Kayıt, 613 Terk ve 148 Tadil işlemi, gerçekleşmiştir. Dönem içerisinde açılan işyerlerinden yoğun olarak Ulaştırma Hizmetleri (Yolcu ve Yük Taşıma), Bakkallık-Bayilik-Büfecilik, Meslek kolunda üye kaydolmuştur. Yine aynı dönemde, Ulaştırma Hizmetleri (Yolcu ve Yük Taşıma), Bakkallık-Bayilik-Büfecilik Meslek Kolunda Esnafımız işyerini kapatmıştır'' ifadelerine yer verdi.
    Alan açıklamasında, yurt dışından gelen gurbetçi vatandaşların ve Ramazan ayının gelmesiyle Kayseri?de çarşı, pazar ve marketlerde hareketliliğin arttığını belirterek, şunları kaydetti:
    ''İftariyelikler başta olmak üzere gıda alışverişi yapan vatandaşlarımız, son aylarda işleri azalan esnafımızın yüzünü güldürdü. Ramazan ayı boyunca esnafımızın işlerinin hareketli olacağını düşünüyorum. Ramazan Bayramı?nın gelmesiyle de çarşı ve pazar da hareketliliğin daha da artacağını temenni ediyorum. Vatandaşlarımızın gerek ramazan alışverişlerini gerekse bayram alışverişlerini küçük esnaf ve sanatkârlarımızdan yapmalarını, esnaf sanatkarlarımıza destek vermelerini istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek ramazan ayının tüm Kayseri halkına ve esnaf sanatkârlarımıza hayırlar getirmesini diliyor, saygılar sunuyorum.''



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.