|   | 
  • 'Sokak Halleri' Fotoğraf Sergisi


    'Sokak Halleri' Fotoğraf Sergisi
    Ulusal Fotoğraf Amatörleri Derneği (UFAD) ve İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) tarafından 'Sokak Halleri' fotoğraf sergisi açıldı.

     Hunat Hatun Kültür Merkezi'nde açılan sergide, UFAD ve İFSAK tarafından amatör fotoğrafçıların gönderdiği fotoğrafların arasından seçilen 21 fotoğraf 'Sokak Halleri' adı ile sergilendi. Sergi hakkında bilgiler veren UFAD Kayseri Temsilcisi Hüseyin Garan, Sergimiz, UFAD ile İFSAK' tarafından düzenlendi. UFAD Kayseri'de fotoğrafa dair ne varsa öncülüğünü yapmaktadır. 21 fotoğrafçının fotoğrafından olan bir sergidir. İstanbul başta olmak üzere, birçok ilden fotoğrafçının kadrajına yansımış fotoğrafları sergiliyoruz. Sergimizin açılışına Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa Yalçın bey eşlik etti. Herkesi sergimize bekliyoruz. Fotoğrafları görmelerini tavsiye ederiz" dedi.
    Hunat Hatun Kültür Merkezi'nde düzenlenen sergi, 1 hafta açık kalacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.