|   | 
  • 'Yakın koruma ekibimizden bir polis şehit oldu'


    'Yakın koruma ekibimizden bir polis şehit oldu'
    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yakın koruma ekibinde görevli olan polis memuru Musa Erdem'in, görevi sırasında geçirdiği trafik kazası sonucunda şehit olduğunu duyurdu.

    Bakan Göktaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada,
     
    "Yakın koruma ekibimizde görev yapan değerli mesai arkadaşımız, kardeşimiz, polis memuru Musa Erdem'in, görev sırasında maruz kaldığı elim bir trafik kazası sonucunda şehadete ulaşmasıyla yüreğimiz derin bir acıyla dolu." ifadelerini kullandı.
    Göktaş, sözlerine şöyle devam etti:
     
    "Şehidimize Allah'tan rahmet diliyor, kıymetli ailesine ve tüm mesai arkadaşlarına başsağlığı ve sabır temenni ediyorum. Mekanı cennet, makamı yüksek olsun. Aziz hatırasını yaşatmak ve emanetini taşımak, bizim için bir sorumluluktur. Ailesine olan desteğimizi esirgemeden yanlarında olacağız. Başımız sağ olsun."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.