|   | 
  • "Yapamıyoruz diyorsanız bırakın"


    Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Basın sözcüsü Mehmet İncialan, PTT 1. Ligi’nde mücadele eden Kayseri Erciyesspor’un sahipsiz kaldığını açıkladı.

    İlgililerin sadece kötü günler geçiren Kayseri Erciyesspor’u seyretmekle yetindiğini anlatan İncialan, "Ligin son sırasına demir atan ekibimiz gün geçtikçe rakipleriyle arasındaki puan farkının açılmasına engel olamamaktadır. Son Şanlıurfa maçı da göstermiştir ki, sahipsiz bir takım hakkında hakemler çok kolay kıyımlar yapabilmektedir." dedi. 

     

    Kayseri Erciyesspor’un yaşadığı sıkıntıları dile getirmek için açıklama yapan Mehmet İncialan, "Bizim amacımız bu günlere neden gelindiğinden ziyade, 'bu durumdan nasıl kurtuluruz' olacaktır ve kulübümüzü bazı önlemler almaya yönlendirmektir. Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda dahi tribünler bomboş kalmakta ve gerek hakem, gerekse de rakip takımlar üzerinde bir baskı kuramıyoruz." diyerek, şöyle devam etti:

     

    "Stadı boş gören herkes bizim aleyhimize çok kolay karar verebiliyor. İşin en üzücü yanı da kulüp yönetiminin bu konuda herhangi bir çaba içinde olmayışıdır. Bütün takımlar taraftarını stada çekebilmek için çeşitli kampanyalar düzenlerken, kulübümüzün alay edercesine 'Taraftar için bir altın dağıtmadığımız kaldı' açıklaması doğru bir açıklama değildir. Bu sene taraftar konusunda bir milim çalışma yapmayan kulübümüz bu konuda büyük yanlış yapmaktadır. Türkiye'de 5 takım dışında süper lig kulüpleri de dahil bütün kulüpler tribünlere taraftar toplamak için adeta seferberlik ilan edip okul okul, köy köy gezerken bizim kulüp yöneticilerinin vurdum duymaz davranışı ve 'ben yaptım oldu' tutumu bizleri son derece üzmektedir. Kulüp yönetiminin küçük bir eleştiriye dahi tahammülü yoktur. Adanaspor maçında yönetim localarında oturan bazı kişilerin taraftara küfretmesi bile görmezlikten gelinmiş ve sonraki maçlarda yönetimin ricasıyla, tribüne gelen 20-30 kişilik taraftar grubu da emniyet güçleri tarafından ablukaya alınmıştır. Yönetim dikensiz gül bahçesi istemektedir."

     

    "Geçen yıl Kayserispor 10 bin taraftara bazı çalışmalar sonucu ulaşmıştır." diyen İncialan, "Bu sene de doğu alt tribünü kendi taraftar grubuna ayırmıştır. Taraftar takımın itici gücüdür. Siz takımımızı bu güçten mahrum bırakıyorsunuz. Zaten takımda lider oyuncu yok, bir de itici gücün olmayınca maç kazanmak hayal olur. Siz de ikinci transfer dönemine kadar bir şey yapamayacağınıza göre, bari takıma taraftar kazandırmak için bazı projeler üretip bunu uygulayın. Barış Memiş ve İlhan Parlak hakkında kamuoyuna doyurucu bilgi vermiyorsunuz. Bu futbolcular neden takımdan uzaklaştırılıyor? Bunu bilmek tüm taraftarlarımızın en doğal hakkıdır. 

     

    Eğer bu işlerden 'yorulduk, yapamıyoruz' şeklinde bir serzenişiniz varsa her iki taraf da yıpranmadan bu işi sonlandırın. Bu takım 'ben yaptım, oldu' anlayışına sahip bir yönetim olmadan da küme düşmeyi becerecek kabiliyete sahiptir." açıklamasında bulundu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.