|   | 
  • ?Yürekten Dans Et Projesi? Kapanış Galası


    ?Yürekten Dans Et Projesi? Kapanış Galası
    Avrupa Birliği (AB) tarafından desteklenen ?Yürekten Dans Et Projesi?nin kapanış galası düzenlendi.Melikgazi Belediyesi Konferans Salonu?nda düzenlenen galaya, vatandaşlar akın etti. AB tarafından desteklenen proje hakkında bilgiler veren...

    Avrupa Birliği (AB) tarafından desteklenen ?Yürekten Dans Et Projesi?nin kapanış galası düzenlendi.

    Melikgazi Belediyesi Konferans Salonu?nda düzenlenen galaya, vatandaşlar akın etti. AB tarafından desteklenen proje hakkında bilgiler veren Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, projenin 4 ay sürdüğünü söyledi. Eskici, ?Bugün ki programımıza Yürekten Dans Et isimli Avrupa Birliği projemiz 4 ay önce Avrupa Birliği tarafından kabul edildi. Görme engelli kardeşlerimiz daha önceleri hiç bu oyunları oynamamışlar. Bu proje sayesinde halk oyunları, ritim müzik ve şarkı söyleyecek konuma geldi. 4 ayın sonunda bitmiş olan projemizin şuan sergisi yapılacak. Biz burada görmeyen gözlerin gözü olmaya çalıştık. Ailelerine ve kendilerine destek olmaya çalıştık. Projemiz bitti ve galasını yapıyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur. Görme engelli kardeşlerimiz ile ilgili ilk projemizdi. Bundan sonra çok daha değişik projelerimiz zaman içerisinde yapılacak? ifadelerini kullandı.

    Düzenlenen gala, proje kapsamında halk oyunu eğitimi alan görme engelli öğrencilerin gösterisi ile sona erdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.