|   | 
  • 100 yaşlı ilk defa Erciyes'e çıkmanın heyecanını yaşadı


    100 yaşlı ilk defa Erciyes'e çıkmanın heyecanını yaşadı
    Büyükşehir Belediyesi, yaşlılarımız için anlamlı bir etkinliğe daha imza attı.

     Hayatı boyunca Erciyes’e çıkmayan yaşlılarımız Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla Erciyes’e götürüldü. İlk defa Erciyes’e çıkmanın heyecanını yaşayan yaşlılarımız böyle bir güzelliği görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirttiler ve her zaman kendilerine sahip çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e teşekkür ettiler. 
    Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dile getirdiği gönül belediyeciliğini zirveye taşıdı. Yaşlılara evde sosyal destek hizmeti kapsamında hizmet verilen yaşlılarımız ile Huzurevi’nde kalan yaşlılarımızdan Erciyes’e bugüne kadar hiç çıkmayanlar tespit edildi ve onlar için Erciyes gezisi düzenlendi. Evde sosyal destek hizmeti verilen yaşlılarımız gezi için evlerinden tek tek alındı. 
    Huzurevi’nde tüm yaşlılarımız sağlık kontrolünden geçirildikten sonra otobüslere bindirildi ve Erciyes yolculuğu başladı. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen yaşlılarımız hayatlarında ilk kez Erciyes’i görmenin mutluluğunu yaşadı. 
    Erciyes gezisine katılan yaklaşık 100 yaşlı vatandaş kısa bir gezinti yaptı ve gondola bindi. Böyle bir geziye katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten ve 95 yıllık ömründe hiç Erciyes’e çıkmadığını ifade eden Asker Taş, “Bizlere sahip çıktıkları için belediyemize teşekkür ediyorum. Erciyes’i yeni gördüm. Dünyada ne güzellikler varmış” diye konuştu. 
    Ali Çolakoğlu isimli yaşlımız da duygularını “Evlatlarımızın yapmadığını Büyükşehir Belediyesi yapıyor. Herkesten Allah razı olsun. Mustafa Çelik Başkanıma çok teşekkür ederim” şeklinde ifade etti. 
    Geziye katılan yaşlılarımız “Allah razı olsun” cümleleriyle geziye katılmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler. Erciyes Kardanadam Tesisleri’nde öğle yemeklerini yiyen yaşlılarımız göl kenarında da yürüyüş yaptılar. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.