|   | 
  • 11.12.13 Yoğunluğu


    11.12.13 Yoğunluğu
    Kayseri?de 11.12.2013 tarihinde nikah kıydırmak isteyen çiftler, bugün nikah salonlarını doldurdu.

     11.12.2013 yılı ardışık sayıların tekrarlanan son yılı olan bugünde, nikah salonları evlenmek isteyen çiftlerle dolup taştı. Melikgazi Belediyesi'nde toplam 32 çift, nikah tarihlerinin hiç unutulmaması için seçtikleri 11.12.2013 gününde, bir yastıkta kocamaya, "Evet" dedi.
    Bu özel günde nikah kıyan gençlere bir sürpriz de Melikgazi Belediyesi Belediye Başkanı yaptı. Nikahları Belediye Başkanı tarafından kıyılan Rukiye Hari ile Osman Demirel çifti, ?Başkanımızdan Allah razı olsun. Bu mutlu günümüzde nikahımızı kendisinin kıymasından dolayı mutlu olduk. Bu günü özel olarak aldık, geçen sene yaşanan 12.12.2012 tarihine heveslenmiştim ama olmamıştı kısmet bugüneymiş? dedi.
    Nikah kıydıran Asiye Yeşilbaş ve Celal Yeşilbaş çifti ise, ?Bu günü özellikle seçtik. Bu mutlu günümüzün unutulmaması için iyi bir fırsattı. Eşimi çok seviyorum ve herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.