|   | 
  • 110 polisle şafak operasyonu


    110 polisle şafak operasyonu
    Kayseri'de haklarında yakalama emri nedeniyle Aranan Şahıslar Büro Amirliği tarafından 110 polisin katıldığı şafak operasyonu düzenlendi. 

    Aranan Şahıslar Büro Amirliği tarafından haklarında yakalama emri bulunan  ve çeşitli mahkemelerce kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari şüphelilerin yakalamasına yönelik bu sabah 30 adrese 42 ekip ve 110 polisin katıldığı operasyon yapıldı. Şafak baskınında 9 suçtan arama kaydın bulunan ve 7 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 yıldır firari Ü.P. ile, 'Gece vakit yağma' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan A.D., ' Hırsızlık' suçundan aranan ve 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan S.Y., ' Hırsızlık' suçundan aranan A.Ş. ' Bina içerisinde muhafaza altına alınan eşya hırsızlık' suçundan 2Yıl 1 ay hapis cezası bulunan K. K., ' Resmi Belgede Sahtecilik' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan ve 7 yıldır aranan E.Ö., 'Silahlı Tehdit' suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.K., ' Birden fazla kişi ile silahlı yağma' suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezası bulunan Ö.P., ' Mala zarar verme' suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezası bulunan A.Ç ve benzer suçlardan M.S., V.Ş. ve 'Dolandırıcılık' aranan M.A olmak üzere toplam 12 kişi yakalandı. Firari zanlılar işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.