|   | 
  • 12 DEV ADAM BASKETBOL OKULU?NDAN İFTAR YEMEĞİ


    12 DEV ADAM BASKETBOL OKULU?NDAN İFTAR YEMEĞİ
    Yaklaşık 9 yıldır çalışmalarına aralıksız olarak devam eden 12 Dev Adam Basketbol okulları Kayseri gurubunda bugüne kadar antrenmanlara katılan sporcular, sporcu velileri ve antrenörler düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe yaklaşık 60 sporcu katıldı.

     Yemeğin sonunda 12 Dabo Kayseri gurubu antrenörü Hasan Aksoyak yemeğe katılan tüm sporculara teşekkür etti ve bir sonraki yıl düzenlenecek yemekte tekrar buluşabilmek için temennilerde bulundu.
    12 Dev Adam Basketbol Okulları Kayseri Grubu Antrenörü Hasan Aksoyak, ?Kulüp bünyesinde 12 yıldır ; 12 dabo Kayseri gurubu olarakta 8 yıldır Ramazan ayı içerisinde düzenlemiş olduğumuz geleneksel iftar yemeği etkinliği sayesinde eski ve yeni oyuncularımız tanışıp kaynaşma fırsatı bulmaktalar. Her yıl düzenlemiş olduğumuz bu güzel organizasyon sayesinde gerçekten de büyük bir aile olduğumuzu görme şansı buluyoruz. Her zaman olduğu gibi, bu büyük ve geniş katılımlı ailenin buluşmasında ve de bugünlere gelmesinde katkılarını, desteklerini esirgemeyen başta Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanımız Sayın Turgay Demirel'e, ana sponsorumuz Garanti Bankası?na, 12 Dev Adam Basketbol Okulları Direktörü Sayın Samer Şenbayrak'a, öğrencilerimize ve velilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.