|   | 
  • 2 kız kardeş evde ölü bulundu


    2 kız kardeş evde ölü bulundu

     Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde 2 kız kardeş evlerinde tabanca ile vurulmuş halde bulundu. Olayla ilgili kızların babası ve erkek kardeşleri gözaltına alındı. 

    Olay, öğle saatlerinde Dinar ilçesine bağlı Çayüstü köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Köy merkezine yaklaşık bir kilometre mesafedeki evlerinde Aysel ve Hatice Ş. kardeşleri kanlar içerisinde bulan yakınları, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde kardeşlerin yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarmanın yaptığı incelemede her iki kardeşin başlarından silahla vurularak öldürüldüğü belirlendi. 
    Yapılan incelemelerin ardından iki kız kardeşin cansız bedeni, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
    Olay sonrası Jandarma ekiplerinin olayla ilgili gözaltına aldığı Aysel ve Hatice Ş.’nin babası ile 2 erkek kardeşinin sorgusu sürüyor. 
    Öte yandan başlarından vurularak öldürülen kız kardeşlerin özürlü olduğu öğrenilirken, olayda kullanılan silahı ise arama çalışmaları sürüyor. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.