|   | 
  • 20 yıl sonra 29 Şubat'ta resmi nikah kıydılar


    20 yıl sonra 29 Şubat'ta resmi nikah kıydılar
    Kayseri’de 38 yaşındaki Tarık Toptaş, 20 yıllık imam nikahlı eşi ve 3 çocuğunun annesi Hazal Toptaş'a 4 yılda bir gelen 29 Şubat'ta resmi nikah kıydı.

    Kocasinan Belediyesi Nikah Dairesinde 20 yıllık eşine nikah kıydıran 38 yaşındaki Tarık Toptaş, "Bugün nikahımız kıyıldı, bu yüzden mutluyum. Bugünün anlamı benim için çok özel" dedi.

     

    Eşi Hazal ile 20 yıldır imam nikahıyla yaşadıklarını söyleyen Tarık Toptaş, "En büyüğü 19 yaşında olmak üzere 3 çocuk sahibiyim. 29 Şubat'ın özel bir gün olması nedeniyle bu günü seçtik. Böyle özel bir günde resmi nikahımızı kıydık. 29 Şubat dört yılda bir geliyor ve bizim için özel bir anlam teşkil etti. 20 yıllık evliliğimizi bugün resmiyete döktük" diye konuştu.

     

    20 yıl sonra eşi ile resmi nikah kıydıran 38 yaşındaki Hazal Toptaş da, "Resmi nikahımızın kıyıldığı için çok mutluyum" dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.