|   | 
  • 2014 yılında Kayseri'de 47 bin adet suç işlendi


    2014 yılında Kayseri'de 47 bin adet suç işlendi
    Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, "Kayseri'de 2014 yılı içerisinde 47 bin adet suç işlendiğini söyledi.

     
    Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Kayseri'de 2014 yılı içerisinde 47 bin adet suç işlendiğini söyledi.

    Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, katıldığı bir programda Kayseri'de işlenen suç sayısına ilişkin konuştu. 2014 yılı içerisinde Kayseri'de 47 bin adet suç işlendiğini söyleyen Başsavcı Usta, "Kayseri?de Cumhuriyet Başsavcılığı geçen yıl itibari ile 47 bin soruşturmaya bakmış. Toplam işlenen suç sayısı 47 bindir. Bunun içerisinde 98 adet adam öldürme ve öldürmeye teşebbüs var. 4 bin 800 civarında da hırsızlıkla ilgili bize evrak gelmiş. Bunlara polis ve jandarmadan gelenlerin hepsi dahildir. Hepsi bilgisayar ortamında kayıtlıdır. İstatistik verilerini de alabiliyoruz" dedi.

    Usta ayrıca, "Bu suçların ortalama olarak yarısı hakkında takipsizlik veriliyor. Yarısı hakkında da dava açılıyor. Mahkemelerin ne kadarının mahkumiyetle neticelendirildiği de eleştiri konusudur" ifadelerini kullandı.




    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.