|   | 
  • 2015 Bereketli olacak


    2015 Bereketli olacak
    İnşaat sektörü 2015 yılına Türkiye genelinde olduğu gibi Kayseri'de de çok hızlı başladı. Sektörde mevsimsel durağanlığın yaşanmadığı kış aylannda gerçekleşen daire satışları yaz aylarım hiç aratmadı. Her zaman olduğu gibi bu yılda marka bilinirliliği, ürün ve hizmet kalitesi ile ön plana çıkan şirketler, müşteriler için aranan inşaat firmaları haline geldi.


    İnşaat sektörü 2015 yılına Türkiye genelinde olduğu gibi Kayseri'de de çok hızlı başladı. Sektörde mevsimsel durağanlığın yaşanmadığı kış aylannda gerçekleşen daire satışları yaz aylarım hiç aratmadı. Her zaman olduğu gibi bu yılda marka bilinirliliği, ürün ve hizmet kalitesi ile ön plana çıkan şirketler, müşteriler için aranan inşaat firmaları haline geldi. Nisan ayı ile birlikte inşaat sektörünün üretim faaliyetlerine yoğun olarak başladığı bahar mevsimine sektör bu güzel moral ile giriyor.

    BU KIS HAREKETLİ GEÇTİ

    ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, kış mevsiminde gerçekleşen daire satışlarından memnun olduklannı ifade ederek, "Sektörümüz bu sezon kış mevsiminde gerçekten oldukça hareketli idi, yazın dahi ulaşamadığımız yüksek cirolara çok şükür bu yılın ilk çeyreğinde ulaştık bu durum bizleri mevcut projelerin yanında yeni proje arayışlarına da sevk etti** dedi.

    MÜŞTERİ EĞİLİMLERİ OLUMLU

    İldem ve Talaş bölgesindeki projelerine müşterilerinin yoğun ilgisi olduğundan bahseden Kahraman, ?Birçok projemizde inanın satacak dairemiz kalmadı. Birçoğunu henüz tarla aşamasında iken sattık? diye konuştu, özellikle Esenyurt, Talaş, İldem ve Pervane projelerinde satılacak dairelerinin kalmadığını belirten Kahraman, firmalarına müşterilerinin göstermiş olduğu

    teveccüh ve yoğun ilgiden dolayı minnettar olduklannın altını çizdi, ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, müşterilerin Ödül Yapıya olan bu ilgisinin ardında yatan sırları ise şu şekilde açıkladı: ?Firmamız ürün kalitesine, müşteri memnuniyetine ve sadakatına azami özen göstermektedir. Müşteri bizim velinimetimizdir ve çok değerlidir. Geçmişte daire sattığımız müşterilerimizin bizlere olumlu referans olması bizim için çok kıymetli. Bütün üretmiş olduğumuz projelerde Kayserinin sosyal dokusuna uygun sosyal alanlara ve dairelerin kullanışlı olmasına maksimum özen gösteriyoruz."

    KUDUS BAĞLANTILI UMRE KAMPANYASI

    Ödül Yapı'dan şimdi ev sahibi olmak gerçekten oldukça avantajlı! Firma yapmış olduğu kampanyalardaki Türk lirası ile faizsiz elli aya varan vade ve uygun ödeme kolaylıklan ile

    cesaretlendiriyor. Ürün kalitesine göre daire fiyatlarının makul seviyede olması da aynca ev sahibi olacaklara çok büyük kolaylık sağlıyor.

    ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, "Yukand^>elirtilen avantajlara ilaveten yine güzel bir kampanya ile bahar ayına ve sezona başlıyoruz. Peygamber efendimizin buyurduğu gibi ??HayTa teşvik eden o hayn işlemiş gibidir. Hadisi şerifinden (Tirmizi,llm 14.) yola çıkarak bizde hayra vesile olmak istiyoruz. Bu kampanya dönemindi* bizi tercih edip ev alacak olan dostlanmızın tamamını "Kudüs bağlantılı Umre İbadeti? ne gönderiyoruz. Bütün masraflannın ödül Yapı tarafından karşılandığı on beş günlük Umre ibadeti için müşterilerimizin sadece ödül Yapıyı tercih etmeleri yeterli olacaktır. Kampanyamız 30 Haziran?a kadar sürecek? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.