|   | 
  • 2019-2020 KYK kredi ve burs başvuruları başladı


    2019-2020 KYK kredi ve burs başvuruları başladı
    Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği kredi ve burs başvuruları başladı. Başvurular 21 Ekim’e kadar E-Devlet üzerinden alınacak.

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, kredi ve burs başvurularının başladığını duyurdu. Başvurular 21 Ekim 2019 tarihine kadar E-Devlet üzerinden alınacak. E-Devlet şifresi olmayan öğrencilerin kimliği ile birlikte PTT şubelerine giderek e-devlet şifresi almaları veya diğer e-devlet giriş yöntemlerinden birine (internet bankacılığı, e-imza, mobil imza, T.C. kimlik kartı) sahip olmaları gerekiyor.

    Öğrencilerin başvuru sırasında herhangi bir sorun yaşamamaları için öncelikle e-Devlet'e giriş yaparak okul/bölüm bilgilerini kontrol etmeleri, bilgilerinde hata olan öğrencilerin ilgili üniversitenin öğrenci işleriyle görüşmeleri gerekiyor. Hatalı ya da eksik öğrenim bilgisiyle yapılan başvurular geçersiz sayılacak.



    Etiketler KYK Kredi Burs Başvuru

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.