|   | 
  • 3 ayrı bankayı dolandıran şahsa ceza yağdı


    3 ayrı bankayı dolandıran şahsa ceza yağdı
    Kayseri’de, 3 ayrı bankayı dolandırmak ve resmi belgede sahtecilik yapmak suçlaması ile yargılanan şahıs toplamda 12 yıl 6 ay hapis cezası 116 bin 720 TL’de para cezasına çarptırıldı.

    1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuksuz sanık A.Ö. (27) duruşmaya katılmadı. 10.05.2014 tarihinde olan olayda 3 ayrı bankayı dolandırmak ve resmi belgede sahtecilik yapmakla suçlanan A.Ö. hakkında kararını verdi. A.Ö. mahkeme heyetinin yaptığı yargılama sonucu sahtecilik suçlamasından 3 kez 1 yıl 8 ay olmak üzere toplam 5 yıl hapis cezası, dolandırıcılık suçlamasından 3 kez 2 yıl 6 ay olmak üzere toplam 7 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Cezaların toplamında A.Ö. 12 yıl 6 ay hapis cezası almış oldu. Şahıs ayrıca toplamda 116 bin 720 TL para cezasına çarptırıldı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.