|   | 
  • 32 Derslikli Okul Tamamlandı


    32 Derslikli Okul Tamamlandı
    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever Ramazan Büyükkılıç tarafından ortak inşa edilen İldem Bölgesi Fatih Mahallesindeki 32 derslikli okul inşaatının tamamlandığını bildirdi.

    İldem Bölgesi Fatih Mahallesinde yapımına 29 Kasım 2012 tarihinde başlanılan okul inşaatın tamamlandığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, zemin artı iki katlı inşa edilen okulun 32 derslikli ve 3 laboratuarı, iki müzik sınıfı, kütüphanesi, öğretmen odası, kantin, wc gibi her türlü donanımın bulunduğunu belirtti.

     

    32 derslikli, 3 laboratuarlı okul?

    Melikgazi Belediyesinin eğitime ve öğretimciye verdiği önem ve değerin yapılan çalışmalar ile tescillendiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydettİ:"Bir memleketin kalkınması için eğitimli insana ihtiyaç vardır. Devletini seven, çalışkan, dürüst, düşünen nesillerin yetişmesi için okulların önemi çok büyüktür. Geleceğe yatırım yapmak istiyorsak mutlaka eğitime ve eğitimciye yatırım yapmalıyız. Bilgili, bilinçli ve donanımlı her vatandaş ülke kalkınmasının temel taşı olmaktadır. Belediye olarak okullarda her türlü hizmeti ve yatırımı gerçekleştiriyoruz. Okulları hizmet verdiğimiz gibi okul binaları yaparak milli eğitimin hizmetine sunuyoruz. Okul ihtiyacı olan bölgelerde belediye olarak her türlü yatırıma hazırız. İldem?de temeli atılan ve şu anda tamamlanmış olup 32 derslikli okulumuz yarıyıl tatilinden itibaren hizmete sunulacaktır?  



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.