|   | 
  • ABB'den Uygun Fiyatlı Et Satışı!


    ABB'den Uygun Fiyatlı Et Satışı!
    Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayında başlayan uygun fiyatlı et satışı 5 Nisan tarihinde sona erecek.

    Ankara'da vatandaşların taze, güvenilir ve hijyenik koşullarda uygun fiyatlı gıdaya ulaşması amacıyla 7 Başkent Market ve Başkent Mobil Market otobüsünde yer alan uygun fiyatlı et satışı 5 Nisan tarihinde sona erecek. 
     
    Başlatıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gören uygun fiyatlı et satışı Kızılay, Batıkent Atlantis, Etimesgut, ASKİ, Şafaktepe, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve GİMAT olmak üzere toplam 7 Başkent Market’te gerçekleştirilirken, çevre ilçelerde ise Başkent Mobil Market aracılığıyla vatandaşlara uygun fiyatlı et ulaştırılıyor.
     
     
     
    Başkent Mobil Market aracı, 3 Nisan'da Çamlıdere ilçe meydanı ve 4 Nisan'da Bala ilçe meydanı olmak üzere saat 10.00 ile 17.00 arasında uygun fiyatlı et satışı yapacak. Araç, 5 Nisan Cuma günü ise Bala ilçe meydanında saat 10.00 ile 17.00 arasında son görevini yerine getirecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.