|   | 
  • Abdulkadir Bitigen Göze Girdi


    Abdulkadir Bitigen Göze Girdi

    Kayseri Bölgesi Süper Lig hakemlerinden Abdulkadir Bitigen, MHK’de yaşanan başkan değişikliğinin ardından üst üste maç almaya başladı. Performansıyla dikkat çeken başarılı hakem, son olarak 3 Nisan Çarşamba günü oynanacak Ümraniyespor-Akhisarspor Türkiye Kupası Yarı Final Maçı’na atandı.

    Süper Lig hakemi olmasına karşın 23. Haftaya kadar süper lig maçı yönetemeyen ve sürekli alt liglerde düdük çalan Bitigen, Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı’ndan Yusuf Namoğlu’nun gidip Sabri Çelik’in gelmesiyle birlikte hem Süper Lig’de hem de Türkiye Kupası’nda önemli maçlara atanmaya başladı.

    15 Şubat 2019’da göreve başlayan Sabri Çelik ile birlikte 3 Süper Lig maçına çıkan Abdulkadir Bitigen sırasıyla Aytemiz Alanyaspor-Kasımpaşa, Konyaspor-Göztepe ve Sivasspor-Malatyaspor maçlarını yönetti.

    Kupa’da Yarı Final Yönetecek

    Başarılı performansıyla dikkat çeken Bitigen, bunun karşılığını aldı ve 3 Nisan’da oynanacak olan Ümraniyespor-Akhisarspor Türkiye Kupası Yarı Final Maçı’nın hakemi olarak atandı.

    Sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte hem Şampiyonluk ve Avrupa Kupası’na katılma hem de küme düşmeme mücadelesinin kıyasıya yaşandığı ligde, hakemlerin performansı da özellikle önem kazanıyor. İyi bir form grafiği yakalayan Abdulkadir Bitigen’in sezon sonuna kadar önemli maçlarda düdük çalması bekleniyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.