|   | 
  • Abdullah Gül'e şok öyle şeyler yazdılar ki


    Abdullah Gül'e şok öyle şeyler yazdılar ki
    Abdullah Gül'ün twitter hesabı hacklendi. 'Börteçine Siber Tim' isimli hacker grubu, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün twitter hesabını hackledi.

     
    11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün twitter hesabı ''Börteçine Siber Tim'' adlı hacker grubu tarafından hacklendi.

    Börteçine Siber Tim Hacker grubu 6 milyon 280 bin takipçisi olan Abdullah Gül'ün hesabından '' Din; insanları dünyanın karanlığından, zulmünden uzaklaştırıp huzura ve esenliğe kavuşturmalıyken, bir yalanlar manzumesi haline getirildi, keşke, dini siyaste alet edip güç bağımlısı olmadan evvel toplumun nasıl erdemli hale geleceğini düşünseydik. Keşke Hunlara, Göktürklere tüm büyük ecdadlarımıza da, Osmanlı'ya verdiğimizin onda biri kadar değer verebilseydik'' şeklinde mesajlar yayınladı. Hackerl'arın attığı tweetlerde yüzlerce retweet ve favori aldı.

    Abdullah Gül'ün hesabı yaklaşık bir saat sonra normale döndü.






    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.