|   | 
  • Abdullah Gül, ?Gereken yapılmış oldu? dedi


    Abdullah Gül, ?Gereken yapılmış oldu? dedi
    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Suriye sınırında düşürülen helikopter konusunda, "Sınır güvenliği için tabi ki kurallar gereği gereken yapılmış oldu"dedi.

     CumhurbaşkanıAbdullahGül, Uganda Büyükelçisi Johnson Olwa Agara'yı kabulü öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı Gül, Suriye sınırında düşürülen helikopter ile ilgili bir soru üzerine şunları dedi." Bu konu açık, bildiğiniz gibiTürkiye-Suriye sınırı normal düzende bir sınır değil. Olağanüstü bir durum sözkonusu. Daha önceki olaylardan dolayı da güvenlik mülahazaları ve tehdit algılamamızdan dolayı angajman kurallarımızın devreye gireceği tüm dünyaya duyuruldu. Neticede böyle bir ortam içinde sınır güvenliği için tabi ki kurallar gereği gereken yapılmış oldu. Zaten karşı tarafta sınırı geçtiklerini kabul ediyorlar."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.