|   | 
  • Abdülmecit Avşar Vefat Etti


    Abdülmecit Avşar Vefat Etti
    Gazeteci Abdülmecit Avşar, geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti.

    Gece evde rahatsızlanan Abdulmecit Avşar, ambulansla hastaneye kaldırılıyordu. Ambulansta yapılan müdahalelere rağmen Avşar hayatını kaybetti. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Avşar Kayseri?de toprağa verilecek. 

    Doğu Türkistanlı olan Abdülmecit Avşar, 7 Eylül 1969 yılında Kayseri?de dünyaya geldi. 1990?lı yıllarda gazetecilik mesleğine Zaman gazetesinde başlayan Avşar, gazetenin Kayseri bürosunda uzun yıllar görev yaptı. Daha sonra yerel gazetede mesleğini sürdürdü. Avşar, son olarak Ülker gazetesinde görev yapıyor ve kendisinin sahibi olduğu ?Satır Arası? adlı haftalık yayın çıkartıyordu. Evli ve üç çocuk babası olan Avşar, daha önce Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeliği görevi de yaptı.

    Abdülmecit Avşar'ın cenaze namazı yarın Cuma Namzı'na mütakip Hutat Camii'de kılınacaktır.




    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.