|   | 
  • AĞIRNAS BELEDİYESİ?NDEKİ OPERASYON


    AĞIRNAS BELEDİYESİ?NDEKİ OPERASYON
    Kayseri İl Jandarma Alay Komutanlığına bağlı ekiplerin "rüşvet" iddiasıyla 6 aydır sürdürdükleri tahkikat sonrasında gözaltına alınan Ağırnas Belediye Başkanının da aralarında bulunduğu 5 kişi, emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

     Şubat ayının sonlarından itibaren yapılan çalışmalar ve alınan şikayetler ışığında yapılan operasyon sonucunda, önceki gün sabah erken saatlerde Melikgazi ilçesine bağlı Ağırnas Belediye Başkanlığına baskın gerçekleştirilmişti. Ağırnas Belediye Başkanlığına ait bilgisayarlara el konulurken, Belediye Başkanı İsmail Mete başta olmak üzere belediyede görev yapan Fen İşleri, Muhasebe, Yazı İşleri Müdürleri ile tahsildar, "rüşvet alma ve usulsüz bağış toplama" iddiasıyla gözaltına alınmıştı.
    Dün akşam saatlerinde adliyeye çıkarılan 5 kişi, savcı tarafından yaklaşık 24 saat boyunca sorgulandı. Sorgularının ardından hakim karşısına çıkarılan 5 kişinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.