|   | 
  • Ağırnaslı nineden ağlatan dua


    Ağırnaslı nineden ağlatan dua
    Kentin Ruhunda Mimarsinan konulu düzenlenen etkinlikte Ağırnaslı Makbule Öztürkkan nine yaptığı konuşmada katılımcılara duygulu anlar yaşattı.

     
    Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Hv. Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ağırnas Bölgesinde düzenlenen Kentin Ruhunda Mimarsinan konulu etkinlikte bölge halkına yaptıkları ziyarette 90 yaşındaki Makbule Öztürkkan ile sohbet ettiler.

    90 yaşındaki Makbule Öztürkkan kendisine hal hatır soran Kayseri Vali Düzgün, Tümgeneral İsmail Yalçın ve Memduh Büyükkılıç?a şunları söyledi:
    "Allah vatanımıza, milletimize, memleketimize dirlik ve düzen versin. Allah kazalardan, belalardan korusun. Kanımız dökülmesin, bayrağımız inmesin. Vatanımız düşmanların eline kalmasın. Her zaman beş vakit namazında hep dua ederim. Vatanımı, memleketimi çok severim. Sizlerle iftihar ediyorum."

    Bu dua karşısında duygulanan protokol duygulu anlar yaşarken bazı vatandaşların da göz yaşlarını tutamadığı görüldü. Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ise bu dua karşında söylenecek söz olmadığını belirterek "Milletimizin senin dualarına ihtiyacı var" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.