|   | 
  • Ağrı şikayetiyle gittiği doktorda karnından 7 şişe kist çıkarıldı


    Ağrı şikayetiyle gittiği doktorda karnından 7 şişe kist çıkarıldı

    Ağrı şikayetiyle gittiği doktorda fazla sandığı kilolarının aslında kist olduğunu ve açık ameliyat olması durumunda bir daha çocuk sahibi olamama riskiyle karşı karşıya kaldığını öğrenen Şırnaklı Nafiye Tok, Doç. Dr. Hakan Çoksüer’in iğne ile yaptığı operasyonla karnından çıkarılan 7 şişe kistle hem ağrılarından kurtuldu hem de bir daha çocuk sahibi olabilme ihtimalini arttırdı. 
    Şırnak’ta ikamet eden evli ve 1 çocuk annesi Nafiye Tok, karnında oluşan şişliği fazla kilo sandı. Bir süre sonra gittikçe artan bir ağrıyla karşı karşıya kalan Tok, doktora gitti. Cizre ve ardından Adana’ya giden Tok, karnında kocaman bir kist olduğunu öğrendi. Kistin alınması için açık ameliyat önerilen Tok, bir daha çocuk sahibi olamama riskiyle karşı karşıya kalacağını öğrenince, açık ameliyatı reddetti. Araştırmalar yapan Tok, tavsiye üzerine eşiyle birlikte Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Hakan Çoksüer’in Diyarbakır’daki kliniğine geldi. Doç. Dr. Çoksüer’in lokal anestezi uygulayarak iğne ile yaptığı operasyon sonrası karnından 7 şişe kist çıkarılan Tok, hem 5 dakikada ayağa kalktı hem de sağlığına kavuşarak çocuk sahibi olma ihtimalini arttırdı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.