|   | 
  • AGÜ, ADANA ASKİ'YE ACIMADI


    AGÜ, ADANA ASKİ'YE ACIMADI
    Temsilcimiz Abdullah Gül Üniversitesi, Kadir Has Kongre Merkezi?nde oynanan karşılaşmada Adana ASKİ?yi 72-62?lik skorla mağlup etti.




    Temsilcimiz Abdullah Gül Üniversitesi, Kadir Has Kongre Merkezi?nde oynanan karşılaşmada Adana ASKİ?yi 72-62?lik skorla mağlup etti. Maçın ilk iki periyodu büyük çekişmeye sahne olurken ilk yarı 39-38 AGÜ'nün üstünlüğüyle neticelendi. 3.peritottan itibaren maça ağırlığını koyan AGÜ maçtan 72-62 üstün ayrıldı.


    20.maçında 17.galibiyetini alanda Abdullah Gül Üniversitesi?nde Lara Sanders 21 sayı- 11 ribaundluk performansıyla double double yaptı. Kayseri ekibinde ayrıca Lindsay Whalen 22 sayı- 4 ribaund, Gabriela Marginean 11 sayı- 1 ribaund- 2 asist ve Mrma Mazic de 10 sayı- 8 ribaund- 6 asistle maçı tamamladı.

    21.maçında 7.yenilgisini alan Adana ASKİ?de ise Jolie January 21 sayı- 4 ribaund- 3 asistle takımının en etkili ismi oldu. Bu karşılaşmada Erlana Larkins 11 sayı- 12 ribaund ve Milica Jovanovic de 14 sayı- 3 ribaund ile takımına katkı sağladı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.