|   | 
  • AGÜ'NÜN RAKİBİ FENERBAHÇE


    AGÜ'NÜN RAKİBİ FENERBAHÇE
    Abdullah Gül Üniversitesi bugün saat 20.00'de Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde erteleme maçında Fenerbahçe'ye konuk olacak




    Abdullah Gül Üniversitesi ( Agü Spor ) bugün saat 20.00 'de Türkiye Kadınlar Baketbol Ligi'nde erteleme maçında Fenerbahçeye konuk olacak.

    Ligde müthiş bir grafik yakalayan temsilcimiz oynadığı son dokuz maçını kazandı. Bugün Fenerbahçe önünde galibiyet hesapları yapan Agü Spor üst üste 10. galibiyetini elde etmek istiyor. Ligde zirveyi yakından ilgilendiren Fenerbahçe - Abdullah Gül Üniversitesi karşılaşması İstanbul Fenerbahçe Arena Ülker Spor Salonu'nda saat 20.00 de başlayacak. Maç öncesi temsilcimizde eksik oyuncu bulunmuyor. Antrenör Ayhan Avcı, zor bir karşılaşma olacağını söylerken, '' Hazırlıklarımızı sorunsuz ve en iyi şekilde tamamladık. Hedefimiz her zaman olduğu gibi sahadan galibiyetle ayrılmak.'' dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.