|   | 
  • AGÜ Spor final serisinin 2. maçını kaybetti


    AGÜ Spor final serisinin 2. maçını kaybetti
    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off final serisi ikinci maçında Abdullah Gül Üniversitesi deplasmanda Galatasaray Odeabank'a 62-57 mağlup oldu.


    Karşılaşmaya Şebnem Kimyacıoğlu'nun skorer oyunuyla başlayan Galatasaray Odeabank, ilk 5 dakikayı 7-5 önde tamamladı. Savunmadaki sertliğini artırarak temsilcimize kolay sayı şansı tanımayan sarı-kırmızılı takım, ilk çeyreği 15-10 üstün bitirdi.

    İkinci çeyrekte Nevriye Yılmaz'la orta mesafeli basketler bulan Galatasaray Odeabank, 14. dakikada farkı 9'a çıkardı: 21-12. AGÜ Spor sayı bulmakta zorlanınca  potaya giderek sayılar üreten Galatasaray Odeabank, 19. dakikada farkı çift hanelere yükseltti: 28-17. Çeyreğin son bölümünde farkı biraz daha açan sarı-kırmızılılar, soyunma odasına 32-17 üstün gitti.

    Temponun düşük olduğu ve karşılıklı basketlere sahne olan üçüncü çeyrekte, farkın çift hanelerde aşağı inmesine izin vermeyen Galatasaray Odeabank, 25. dakikayı 34-24 önde tamamladı. Çeyrek sonuna kadar farkı koruyan sarı-kırmızılılar, final periyoduna 42-32 önde girdi.

    Son çeyreğe iyi başlayan Abdullah Gül Üniversitesi, Pınar ve Mazic'in basketleriyle 33. dakika içinde farkı 5 sayıya indirdi: 45-40. Dar rotasyonla oynayan temsilcimizde Sanders'ın faul hakkını doldurarak kenara gelmesini iyi değerlendiren Galatasaray Odeabank, 36. dakikada farkı tekrar çift hanelere çıkardı: 52-42. Whalen'la farkı indirmesine rağmen maça ortak olamayan Abdullah Gül Üniversitesi maçtan 62-57 mağlup ayrıldı.

    Serinin 3. maçı Abdullah Gül Üniversitesi'nin ev sahipliğinde, 7 Mayıs Perşembe günü Kayseri'de yapılacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.