|   | 
  • AGÜ Spor finalde !


    AGÜ Spor finalde !
    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-off yarı final üçüncü maçında Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) deplasmanda, Fenerbahçe?yi 62-56 mağlup etti.

     
    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Spor Toto play-off yarı final üçüncü maçında Abdullah Gül Üniversitesi, deplasmanda Fenerbahçe'yi 62-56 yenerek seriyi 3-0 kazandı ve finalde Galatasaray'ın rakibi oldu.

    Abdullah Gül Üniversitesi serinin ilk iki maçını evinde oynamıştı. İlk maçı 78-70 kazanan temsilcimiz, ikinci maçtan 59-56 galip ayrılmıştı. İlk çeyreği 22-17 önde kapatan AGÜ Spor, devre sona erdiğinde 41-29 ile farkı çift hanelere çıkardı. Skor üstünlüğünü üçüncü çeyrek sonunda 53-43 ile koruyan AGÜ Spor, son periyotta Fenerbahçe'nin savunma performansını yukarı taşıyarak farkı azaltmasına karşı kritik dakikalarda hata yapmadı ve 62-56 galip geldi.

    AGÜ Spor'da Tanasha Wright 21 sayı ile takımının en skorer oyuncusu oldu. Lara Sanders 15 sayı-13 ribaund ile galibiyette büyük rol oynadı. Fenerbahçe'nin en skorer oyuncusu 23 sayı ile oynayan Shavonte Zellous'tı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.