|   | 
  • AGÜ Spor, İzmir’den galibiyetle dönüyor


    AGÜ Spor, İzmir’den galibiyetle dönüyor
    Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor), ligin ikinci yarısının ilk maçında Bornova Becker’i 87-76 mağlup etti.

    Kayseri ekibi sahaya, Maja Miljkovic - Melis Gülcan - Gabriela Marginean - İlknur Yıldızhan - Marianna Tolo beşiyle çıktı.

    Mücadelenin ilk çeyreği 32-21, devre ise 46-44 ev sahibi üstünlüğüyle sonuçlansa da, kırmızı-beyazlı ekip ikinci yarıda oyun ve skor üstünlüğünü eline aldı. Üçüncü çeyreği 73-59 önde geçen kırmızı-beyazlı ekip maçı da 87-76 kazandı.

    AGÜ Spor’da, Marianna Tolo 24 sayı 7 ribaund 2 asist 2 top çalma 2 blok, Maja Miljkovic 21 sayı 8 asist 6 ribaund, Gabriela Marginean 13 sayı 5 top çalma 4 asist 3 ribaund, Gizem Sezer 9 sayı 2 ribaund, Melis Gülcan 8 sayı 7 ribaund 3 top çalma 2 asist kaydetti.

    Bu sonuçla birlikte Kayseri ekibi 14. maçında 8. galibiyetini elde etmiş oldu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.