|   | 
  • AGÜ Spor ligin en iddialı takımı


    AGÜ Spor ligin en iddialı takımı
    AGÜ Spor'un yeni yıldızı Gülşah Duman bu yıl AGÜ Spor'un ligde en iddialı takım olduğunu açıkladı.


    AGÜ Spor'un bu sezon başında transfer ettiği genç oyuncu Gülşah Duman TBF Medya'dan İbrahim Kalkan'ın sorularını yanıtladı.
     

    Kariyerine Beşiktaş altyapısında başlayan Gülşah Duman, bu sezon Kadınlar Basketbol Süper Ligi?nde temsilcimiz AGÜ Spor forması ile mücadele edecek.

    1993 doğumlu genç oyuncu, Ay Yıldızlı forma ile U16, U17, U18 ve U20 Milli Takımlarında mücadele etti. Beşiktaş?ın genç oyunculara yöneldiği 2013 yılında yıldızı parlayan Gülşah, "A Milli Takım forması giymek ve o duyguyu yaşamak en büyük hedeflerimden bir tanesi" diyor.

    Geçen dört sezonda bu kadar fazla kaliteli kadroya sahip takımın olduğu başka bir sezon olmamıştı diyen genç oyuncu şöyle devam etti:
    "Gerçekten ligimizde çok iyi kadrolar oluşturuldu. Çok zevkli ve çekişmeli bir lig olacağına eminim. Takımıma gelince biz ligin en iddialı takımıyız. Geçen sene AGÜ Spor?un yakaladığı başarıların da üstüne çıkmak istiyoruz. Bunu da başarabilecek güçteyiz."

    Gülşah AGÜ Spor'un antrenörü Ayhan Avcı hakında ise şunları söyledi:
    "Bu zamana kadar bir çok başarılı antrenörler ile çalıştım. Her birinin oyunuma çok katkıları oldu. Buradan hepsine teşekkür ediyorum. Ayhan Avcı Kadınlar Basketbol Ligindeki en başarılı antrenörlerden bir tanesi. Açıkçası uzun yıllardır kendisiyle çalışmak istiyordum. Fakat hiç kısmet  olmamıştı. İnşallah bana olan güvenini boşa çıkarmam ve uzun yıllar kendisiyle çalışma imkanına sahip olurum."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.