|   | 
  • AGÜ Spor Odyssey Sims'i kadrosuna kattı


    AGÜ Spor Odyssey Sims'i kadrosuna kattı
    Abdullah Gül Üniversitesi, WNBA'de Tulsa Shock forması giyen Odyssey Sims'i kadrosuna kattı.

     
    Abdullah Gül Üniversitesi, WNBA'de Tulsa Shock forması giyen 1992 doğumlu ve 1.75 boyundaki Odyssey Sims'i kadrosuna kattı.

    Önümüzdeki sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen temsilcimiz AGÜ Spor Zoi Dimitrakou'nun ardından, Amerikalı oyuncu Odyssesy Sims ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. Baylor Koleji mezunu olan Sims, geçen sene ülkemizde düzenlenen 2014 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Amerika Milli Takımı'nın kadrosunda yer bulmuştu. Ayrıca sözleşmesi sona eren Hırvat oyuncu Mirna Mazic ile 20015-2016 sezonu için yeniden anlaşmaya varıldı.

    Bu arada AGÜ Spor'un Odyssey Sims ile kıta dışı hakkı doldu. Bundan sonra yapılacak olan yabancı transferlerde sadece Avrupalı oyuncular tercih edilebilecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.