|   | 
  • AGÜ Spor pes etmedi


    AGÜ Spor pes etmedi
    Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Turu yarı finalinde Abdullah Gül Üniversitesi, Fenerbahçe karşısında serideki ilk galibiyetini aldı.

    Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Abdullah Gül Üniversitesi, Fenerbahçe’yi 75-62’lik skorla mağlup etti.

     

    Serideki ilk galibiyetini alan Abdullah Gül Üniversitesi, Fenerbahçe ile 30 Nisan Cumartesi günü bir kez daha karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe'nin, rakibi karşısında 2-1'lik üstünlüğü bulunuyor.

     

    Mücadelenin ilk yarısını 39-36 geride kapatmasına karşın maçtan galibiyetle ayrılan Abdullah Gül Üniversitesi’nde Lara Sanders 18 sayı- 10 ribaundla double double rakamlarına ulaştı. Bu mücadelede ayrıca Chelsea Gray 16 sayı- 3 ribaund- 5 asist, Zoi Dimitrakou 12 sayı ve Janel Mc Carville de 11 sayı- 10 ribaundla oynadı.

     

    Fenerbahçe’de ise Jantel Lavender 12 sayı- 11 ribaund, Alexandria Quigley 12 sayı ve Anastasiya Verameyenka da 13 sayı- 8 ribaundla maçı tamamladı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.