|   | 
  • AGÜ Spor sezonu galibiyetle açtı


    AGÜ Spor sezonu galibiyetle açtı
    Türkiye Kadınlar Süper Ligi karşılaşmasında AGÜ Spor, Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde konuk ettiği Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 76-73 mağlup etti.

     
    Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ( AGÜ Spor ) Kadınlar Basketbol Süper Ligi ilk hafta mücadelesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 76-73?lük skorla yenerek sezona galibiyetle başladı. 

    Temsilcimiz AGÜ Spor karşılaşmaya, Katalin Honti - Zoi Dimitrakou - Pınar Demirok - Esra Ural ve Lara Sanders beşiyle çıktı. AGÜ Spor?da, Zoi Dimitrakou 18 sayı 4 ribaund 3 asist, Janel Mc Carville 14 sayı 6 ribaund 6 asist, Sanders 13 sayı 7 ribaund 3 blok, Honti 8 sayı 8 asist 3 ribaund, Pınar 8 sayı 3 ribaund, Esra Ural 6 sayı 3 ribaundla öne çıkan oyuncular oldu.

    AGÜ Spor ligin 2. haftasında ise 24 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Botaş ile karşılaşacak.

    1. Periyot: 18-14 AGÜ Spor Lehine

    2. Periyot: 39-34 AGÜ Spor Lehine

    3. Periyot: 59-49 AGÜ Spor Lehine

    4. Periyot: 76-73 AGÜ Spor Lehine




    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.