|   | 
  • AGÜ SPOR TUTULAMIYOR


    AGÜ SPOR TUTULAMIYOR
    Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ( AGÜ Spor )Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi 25. hafta maçında,deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş?ı 73-64?lük skorla mağlup etti.


    Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 25. hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş'ı 73 - 64'lük skorla mağlup etti.

    Temsilcimiz Agü Spor karşılaşmaya Whalen, Tanisha, Marginean, Esra ve Sanders beşiyle çıktı. Çekişmeli geçen mücadelede ilk çeyrek 22-22, ikinci çeyrak 40-38, üçüncü çeyrek 57-51 sonuçlanırken, son çeyrekte skor üstünlüğünü eline alan kırmızı-beyazlı ekip karşılaşmadan da 73-64'lük skorla galip ayrıldı.

    Bu galibiyetle normal sezonu 2. sırada bitirmeyi garantileyen Agü Spor ligin normal sezonunun son maçında 4 Nisan Cumartesi günü Galatasaray Odeabank'ı konuk edecek 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.