|   | 
  • AGÜ'ye Son 5 Yılın En İyi Kadrosu


    AGÜ'ye Son 5 Yılın En İyi Kadrosu

    Kadınlar Basetbol Süper Ligi takımlarından Agüspor, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürürken kadrosuna kattığı yeni oyuncularla gücüne güç kattı.

    Agüspor Başantrenörü Ayhan Avcı, hedefleri olan bir takım olduklarını ve bu doğrultuda iyi bir takım kurduklarını ifade etti.

    Takıma faydalı olabilecek ve Agüspor'da farkındalık oluşturabilecek oyuncuları almaya gayret ettiklerini belirten Avcı, son yıllardaki en iyi takımı kurduklarını ve yönetimin de bu konuda kendilerine çok önemli bir destek vererek ciddi fedakarlıklarda bulunduğunu vurguladı.

    Hemen hemen istedikleri tüm yerli ve yabancı transferleri gerçekleştirdiklerini teknik heyet olarak bunun mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Avcı, "Son 4-5 sezonun en iyi takımını oluşturduk. Oynayacağımız oyunla da bunu herkese göstereceğiz. Sezonun başı olmasına rağmen bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Katıldığımız bütün kupalara talibiz, hem Eurocup hem de Türkiye liglerinde. Çünkü bundan önce zaten finalleri oynadık. Bizden ne istendiğinin, ne beklendiğinin farkındayız. Bir sakatlık olmazsa, bir aksilik yaşamazsak, iyi de destek alıyoruz taraftardan, bugüne kadar ki en iyi sezon olacak” diye konuştu.



    Etiketler Agüspor

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.