|   | 
  • Aile hekimlerinden şiddete tepki


    Aile hekimlerinden şiddete tepki
    Kayseri Aile Hekimleri Derneği, yaptığı yazılı açıklama ile Çanakkale'de görev yapan Aile Hekimi Dr. Mustafa Aydın Arıkan'a yapılan şiddete tepki gösterdi.

     
    Kayseri Aile Hekimleri Derneği tarafından yapılan açıklamada, "Çanakkale de görev yapan Aile Hekimi Dr. Mustafa Aydın Arıkan şiddete maruz kalmıştır. Sağlık personelinin görevi sırasında şiddete maruz kalma olayları sık rastlanılmaya başlanmıştır. Bu olay Aile Sağlığı Merkezlerinde ve diğer sağlık kuruluşlarında büyük fedakârlık ve özveri ile görev yapan sağlık personelinin nasıl tehlikelerle karşı karşıya olduğunu bir kez daha ortaya koymaktadır" ifadesinde bulunuldu.

    Açıklamada, aile hekimlerinin Cumartesi nöbetlerinde tamamen korumasız ve yalnız kaldıkları ve can güvenliklerinin olmadığı belirtildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.