|   | 
  • Ailede En Başarılı İl "Kayseri"


    Ailede En Başarılı İl
    Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Aile Eğitim Programında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bin 300 aileye ulaşarak en başarılı 2. il oldu.


    Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Türkiye genelinde başlattığı Aile Eğitim Programında Kayseri Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü başarısıyla 2. oldu. Düzenlenen etkinlikte aileler bir araya getirilerek aile konusunda eğitim verildi. Kayseri'de eğitim programı ile ilgili 25 toplantı yapılırken, bin 300 aileye eğitim verildi. Aynı zamanda bu program için 103 personel eğitim aldı. Eğitimlere başlayalı 7 ay olduğu öğrenilirken, en çok aileye ulaşan illere başarılarından dolayı ödül verildi. Kayseri'den bu sıralamada 2. olarak ödüle layık görüldü.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.