|   | 
  • AK Parti'den KOSO'ya ziyaret


    AK Parti'den KOSO'ya ziyaret
    AK Parti Kayseri Milletvekilleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Kayseri Oto Sanatkarlar Odası'nı (KOSO) ziyaret etti.

     KOSO'yu ziyarete giden, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyeti , Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Alan, Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

    Ziyarete gelen heyeti toplantı salonunda ağırlayan, Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır, yapımı devam eden, Oto servisleri projesi, TOKİ projesi ve otopark projesi hakkında AK Parti Kayseri Milletvekilleri Tamer, Öksüzkaya ve beraberindekilere bilgi verdi.

    AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, yaptığı konuşmada, il teşkilatının hazırladığı programlar dahilinde vatandaşlarla iç içe olmaya gayret ettiklerini belirterek, şöyle devam etti:

    "Sanayi denince Kayseri'nin gelişmesinde önemli bir yeri olduğunu biliyorum. Kayseri'nin bugünkü marka şehir olmasında, sizleri birer mihenk taşı olarak görüyorum. Geçmişten beri sanayinin Kayseri'ye büyük katkı sağlıyor. Kayseri ilk olarak sanayilerinden itibaren gelişmeye başladı. Önce eski sanayi, sonra orta sanayi ve ağır sanayi, şimdi de Organize Sanayi Bölgesi. OSB'de bin 500 tane fabrika var. Bunların temelleri de sizlerin sayesinde atıldı. Kayseri, Orta Anadolu'da yıldızı parlayan bir şehir haline geldi." 

    AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ise, Esnaf ve sanatkarların bir çatı altında toplanmaları için Türkiye'de eşine nadir rastlanan siteler yapıldığına dikkat çekerek, "Arabamızı sanayiye götürdüğümüz zaman tüm sıkıntılarını giderip öyle çıkarmayı isteriz. Hal böyle olunca, bu da servis anlayışını birlikte getiriyor. Bizlerde bunun bilinci ile, yapılan sitesinin güzel bir proje olduğuna inanıyoruz. Bu gibi projelerin Kayserimiz için hayırlı olacağı kanaatindeyim" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.