|   | 
  • Ak Parti Kayseri Teşkilatı'ndan Ankara'ya Çıkarma


    Ak Parti Kayseri Teşkilatı'ndan Ankara'ya Çıkarma
    AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve il yönetim kurulu üyeleri, Ankara’ya çıkarma yaptı.

    İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, 26. Dönem Kayseri milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ankara çıkarmasına, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar ve İl Gençlik Kolları Başkanı Teyfik Kürtüncü de eşlik etti.

     

    105'inci Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için Ankara'ya giden İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, il başkanları toplantısının ardından il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, 26. Dönem de Kayseri'den Milletvekili seçilen, Mehmet Özhaseki, Taner Yıldız, Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Hülya Atçı Nergis, İsmail Emrah Karayel ve Sami Dedeoğlu'nu da ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

     

    İl yönetim kurulu üyeleri Genel Merkez ziyaretleri esnasında, Genel Başkan yardımcıları ve parti temsilcileri ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

     

    Öte yandan İl Başkanları Toplantısı'nda, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından, 1 Kasım 2015 Milletvekili Seçimi'nde oyunu en çok artıran 10 il içerisinde bulunmaları nedeniyle de, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'e plaket verildi.

     

    İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve il yönetim kurulu üyeleri milletvekilleri ve genel merkez ziyaretlerinin ardından, günün yorgunluğunu Meclis yemekhanesinde milletvekilleri ile yemek yiyerek attı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.