|   | 
  • AK PARTİ KAYSERİ TEŞKİLATINDAN İFTAR YEMEĞİ


    AK PARTİ KAYSERİ TEŞKİLATINDAN İFTAR YEMEĞİ
    AK Parti Kayseri il teşkilatı tarafından, Erciyes Feneri çadırında vatandaşlara iftar yemeği verdi. İftar programına, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

     Yaklaşık 1300 kişinin katıldığı iftar programında, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Ramazan ayını vatandaşlarla birlikte iftar yaparak geçirmeye gayret ettiklerini belirterek şunları söyledi:
    "Öncelikle, böylesi bir organizasyon düzenleyerek, bizlere vatandaşlarla birlikte iftar yapma imkanı sağlayan, Erciyes Feneri yetkililerine teşekkür ediyorum. Erciyes Feneri'nin bu günkü iftar yemeğine sponsor olma imkanı bulduk. AK Parti teşkilatı olarak, Ramazan ayı boyunca, Seyit Burhaneddin Hz. Vakfı, Kimse Yok Mu Derneği ve Gençlik kollarımız tarafından düzenlenen Ümmet İftarı ile mahallelerde kurulan iftar çadırlarına katılarak vatandaşlarla birlikte iftar yaptık. Önceden belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini ziyaret ederek, onlara iaşe paketleri verip, yanımızda götürdüğümüz yemeklerle iftar sofralarına konuk olduk. Yani, Ramazan ayını dolu dolu geçirmek için teşkilatımızla birlikte özveriyle çalıştık. Bu vesile ile bütün halkımızın ramazan ayını ve Kadir Gecesi'ni kutluyorum. İnşallah nice ramazanları ve bayramları birlik ve beraberlik içinde geçiririz'' dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.