|   | 
  • Ak Parti Teşkilatlarından Çocuklara Bayramlık Hediyesi


    Ak Parti Teşkilatlarından Çocuklara Bayramlık Hediyesi
    AK Parti ilçe teşkilatları tarafından, bayram öncesi ihtiyaç sahibi çocuklara bot ve mont hediye edildi.

     Melikgazi ilçe teşkilatı ve gençlik kolları ile Talas ilçe teşkilatı ve kadın kolları tarafından, tespit edilen ihtiyaç sahibi 100 çocuğa kışlık bot ve mont yardımı yapıldı.
    Her iki teşkilat tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi çocuklar evlerinden alınarak, mağazalara getirilen çocuklar kendilerine uygun kışlık bot ve montları denerken büyük mutluluk yaşadılar. Yardım ile ilgili olarak açıklama yapan Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, "Her yıl gerçekleştirdiğimiz yardımlara bu yılda elimizden geldiği kadar devam ettik.
    Her iki bölgeden gelen ihtiyaç sahibi çocuklarımızı bayram öncesi mutlu etmek ve yaklaşan kışı sıcak geçirmelerini sağlamak amacı ile bu yılda ihtiyaç sahibi çocuklarımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Partimiz için çocuklarımız çok büyük öneme sahiptir.
    AK Parti'nin vizyonunda çocukların mükemmel insani değerlere sahip, bilinçli, iyi eğitimli, saygılı, inançlı ve kendine güvenen fertler olarak yetiştirilmelerinin sağlanması vardır. Bu bağlamda teşkilatlar olarak öncelikli amacımız çocuklarımızın mutluluğudur. Çocuklarımızın sevinçlerini gördük, ailelerinin 'Allah razı olsun' dualarıyla beraber hayır dualarını aldık. Bunun için bu çalışmada maddi manevi yardımları bulunan AK Parti Melikgazi ve Talas ilçe teşkilatına çok teşekkür ediyorum." dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.